3 februari 2018

Particulieren

In het dagelijks leven verricht je continu juridische handelingen, zonder dat je erbij stilstaat. Of het nu gaat om een aankoop, deelnemen aan het verkeer of het aangaan van een huur- of arbeidsovereenkomst. Je hebt doorgaans pas een advocaat nodig, wanneer het ‘mis’ gaat. Wij staan voor je klaar. Alle kwesties rond arbeidsrecht, burenrecht, koop & huur, incasso’s, aansprakelijkheden en andere (zakelijke) conflicten zijn bij ons in goede handen.

Omdat juridische ondersteuning duur kan zijn, maken we daar duidelijke afspraken over; ook wij houden niet van nare verrassingen.

Vaststellingsovereenkomst

Gaat het om het beoordelen c.q. realiseren van een vaststellingsovereenkomst met je werkgever? Dan kunnen we de kosten doorgaans beperken tot de kosten die je werkgever bereid is te vergoeden. Een (naderend) ontslag kan een emotionele gebeurtenis zijn die grote impact heeft; wij realiseren dan ook niet alleen de beste regeling, maar hebben ook oog voor jou als mens.

Rechtsbijstandverzekering

Heb je een rechtsbijstandsverzekering? Dan kunnen we je mogelijk op kosten van de verzekering bijstaan; kijk hier voor alle mogelijkheden.

We werken niet op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand/toevoeging, maar verwijzen je graag door.

Neem vrijblijvend contact op en ervaar het:

Advocatenkantoor The Legal Department is hét no-nonsens advocatenkantoor van Nederland. Snel, eerlijk en duidelijk. Complexe zaken maken wij begrijpelijk en problemen lossen wij op.

Neem geheel vrijblijvend contact op en laat je overtuigen van de toegevoegde waarde van The Legal Department.