25 oktober 2018

Vaststellingsovereenkomst controleren

Werkgevers klikken hier!

Wanneer je als werknemer een vaststellingsovereenkomst wordt ‘aangeboden’ door je werkgever is dat vaak een zeer emotionele situatie. Het geeft veel onzekerheid. Je hebt dan niet alleen een specialist op het gebied van het arbeidsrecht nodig, maar ook iemand die tijd maakt voor je persoonlijke situatie.

Het beste resultaat

Advocatenkantoor The Legal Department gaat tot het uiterste. Wat dé beste oplossing voor jou is, gaan wij samen vaststellen. Heb je meer aan een (hogere) transitievergoeding of heb je juist behoefte aan een latere einddatum? Maar de belangrijkste vraag is; heeft je werkgever wel het ‘recht’ om je te ontslaan? Het treffen van een goede regeling vraagt een goede inschatting van de kansen/risico’s van zowel de kant van je werkgever als aan jouw kant.

Los van de vergoeding en de einddatum kan je in een vaststellingsovereenkomst nog veel meer (slimme) zaken regelen. Afspraken over bijvoorbeeld je concurrentie- of relatiebeding, de vrijstelling van werk, een extra opleidingen, extra stimuleringsvergoedingen bij het (snel) vinden van een andere baan, maar ook over de kosten van rechtsbijstand.

Kosteloos!

Omdat wij graag helpen, zeker in een situatie als deze, doen wij er alles aan om onze advieskosten te verhalen bij je werkgever. In bijna alle situaties, neemt je werkgever de advieskosten voor zijn rekening en is ons advies dus kosteloos!

Neem vrijblijvend contact op en ervaar het:

Advocatenkantoor The Legal Department is hét no-nonsens advocatenkantoor van Nederland. Snel, eerlijk en duidelijk. Complexe zaken maken wij begrijpelijk en problemen lossen wij op.

Neem geheel vrijblijvend contact op en laat je overtuigen van de toegevoegde waarde van The Legal Department:

Bel 033 – 203 06 69 of stuur een WhatsApp, maar een berichtje sturen via het onderstaande webformulier kan natuurlijk ook:


* dit zijn verplichte velden

Meer informatie over onze specialisaties:

Arbeidsrecht | OndernemingsrechtHuurrecht | Contractenrecht | Algemeen civiel | IE, internet & privacy | Franchise- en mededingingsrecht | Procesrecht | Mediation