31 januari 2021

Spelregels – gratis ontslagcheck

Wij houden van duidelijkheid. Niet ingewikkeld doen, als het eenvoudig kan. Hier kan je lezen hoe wij  je kunnen helpen en wat wij van jou verwachten! 

Gratis ontslagcheck

Wij zijn dienstverleners en willen graag helpen. Wanneer je contact met ons opneemt (per mail , telefonisch of door je vaststellingsovereenkomst te uploaden) nemen wij direct je stukken door én nemen nog dezelfde dag contact met je op. Juist nu wil je snel duidelijkheid! 

Wij bespreken telefonisch je situatie, wat wij hebben ontdekt in de stukken die je hebt doorgestuurd en adviseren je. Dat doen we allemaal gratis. Voor ons een kleine moeite, voor jou een hele geruststelling! 

Onderhandelen en/of advies – bij ons vaak óók kosteloos!

Staan er fouten in je vaststellingsovereenkomst of denken wij dat je er meer uit kan slepen? Dan pakken wij dat graag voor je op. In bijna 95% van alle situaties is óók dat helemaal kosteloos, omdat je werkgever de kosten van rechtsbijstand zal vergoeden! 

Het kan natuurlijk gebeuren dat het niet tot het sluiten van een vaststellingsovereenkomst komt. Je werkgever zal dan ook niet de (gemaakte) juridische kosten vergoeden. Ook kan het zijn dat de werkgever géén bedrag voor juridisch advies wil vergoeden. Vaak komen we daar snel achter en valt ‘de schade’ c.q. de tijd mee. In het (onderhandelings)traject zullen wij aan je werkgever een bedrag vragen voor onze werkzaamheden – komt het niet tot een regeling, dan is dat ook gelijk het maximale bedrag dat je ons verschuldigd bent. We stemmen dit natuurlijk allemaal goed met je af. Geen verrassingen achteraf, daar houden wij ook niet van!

Wat verwachten wij van jou?

Je eerlijke en volle medewerking!

Besef dat:

  • Alleen wanneer je ons goed informeert, kunnen wij je het beste helpen;
  • Wij werken het beste én goedkoopst, wanneer informatie en stukken duidelijk en geordend worden aangeleverd;
  • Vooral in het onderhandelingstraject zullen wij je duidelijk adviseren wat haalbaar, raadzaam en mogelijk is. Je hoeft ons daarin niet te volgen (bijvoorbeeld omdat je ‘meer’ wilt). De kans is dan alleen groot dat er géén regeling gerealiseerd wordt;
  • Heb je een rechtsbijstandverzekering of kom je in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand (zie link)? Dan kan je er ook voor kiezen daar aanspraak op te maken;
  • Tenslotte – Wij zien onze afspraken als een samenwerkingsovereenkomst. Een samenwerking moet van beide kanten ‘goed voelen’. Is dat gevoel er niet (meer) bij jou of bij ons, dan moeten we daar eerlijk over zijn.

Alleen samen bereiken wij het beste resultaat!  

Algemene Voorwaarden

Wanneer wij voor je aan de slag gaan, leggen we onze afspraken over-en-weer vast. Wel zo duidelijk.

Op die werkzaamheden zijn verder onze Algemene Voorwaarden van toepassing, die kan je hier lezen.

Meer informatie over onze specialisaties:

Arbeidsrecht | OndernemingsrechtHuurrecht | Contractenrecht | Algemeen civiel | IE, internet & privacy | Franchise- en mededingingsrecht | Procesrecht | Mediation